dilluns, 29 de setembre del 2008

Retrobada Estades a Vilanova de Meià: Festival Eròtic i Baron Rampante

Aquest cap de setmana haviem quedat a Vilanova de Meià per fer la Retrobada de les Estades de Joves Alpinistes de la FEEC. Total, que al final ens trobem 25 persones entre tirilles i federates. Com que no tansols de sopars viu l'home, el dissabte ens n'anem el Mimo i jo amb el Marcel i la Mireia cap a Rúbies. El poble i el lloc són super bonics, però la pista és una punyetera matada!



Com que no hi hem anat mai, decidim fer la "Festival eròtic" i deprés anirem a investigar el lloc. La via comença un pel rostollera, però després ens trobem una muralla molt guapa al segon llarg. Pel meu gust sobreequipada amb molts espits. La roca és exel·lent i hi ha passatges prou xulus.



Fa una temperatura exel·lent, estem al solet i sense una gota de calor. Perfecte!



Els 2 últims llargs són prou macos. La llàstima és que aquesta via sigui tant curta. De seguida s'acaba. Baixant ens n'anem d'exploració i quan arribem al cotxe fem uns Tennis de puta mare.

Baixem cap a Vilanova i ens trobem al Cirereitor. Allí fem el soparet, ens trobem amb tota la penya i fems els passis de diapos corresponents. Allí en aquella taula està part del futur alpinístic catlà. Val a dir que un futur molt... mmmm... bueno.

L'endemà havia quedat amb el Jordi per nar a fer una vieta. Però pel matí ha de complir les seves obligacions com a marit i m'abandona! Doncs xabal, corre i espavila't a buscar un company de cordada que sino et tocarà anar en solitari. Baixo cap a la font on hi ha tota la penya i casualment apareix el Felix que anava tot sol per nar a escalar des de Tarragona.

Vine cap aquí xabal!!! Ja tinc un fitxatge. Després d'esmorzar tranquilament decidim anar a la Roca dels Arcs a fer la "Baron rampante".



És una via esportiva que comença tot just a la dreta de l'Anaconda. Els dos estem motivats per tibar-li. És una via de 7a+ que obliga 6b. Aparentment sembla molt bona, tot es veurà...
Li comença el Fèlix el primer llarg de 6b+, un llarg una mica selectiu amb roca més aviat discreta. Aquest llarg ens posa les piles i la primera escalfada.



El meu torn. Llarg de 6b espectacular, amb moviments frikies siuraneros.



I rapataplan, arribem sota el "murallón" de 7a+. Es veu un mega llarg guapíssim, realment la via és super atractiva. El Fèlix es prepara psicològicament per afrontar aquest llarg. Uassssssaaaaaaah iaaaaa!



Aquest rai que està més fort que el vinagre. De cop i volta comença a cridar, es veu que s'ho està disfrutant al màxim. La veritat que des de la reunió es veu un llarg brutal! Després pujo jo com bonament puc i realment me n'adono que és sincerament espectacular. El següent de 6c+ va de romos, és més curtet però molt intens. I els dos últims llargs de 6a, són el premi per haver arribat fins aquí. Festival del canto!

Crec sincerament que és la millor o de les millors vies en lliure que he fet a Vilanova. La calitat de la roca i dels passatges que hi ha és inhumana. Com diria l'Arguiñano:"Una gozada!"

5 comentaris:

marc ha dit...

cagundena, aquets de Reus... ens foten l' aeroport, la universitat,...i ara el company lolo de cordada...quins ous!!
Sort que te ganes de repetir-la, que si no et tallo la corda....
Apa a tibar, de regletillas que te cagas.

Mingo ha dit...

Hola Der encantat de saudar-te.
Veig que heu anat a la Festival, tens raó, quan t'animes la via s'acaba, de totes maneres el lloc és fantàstic. Més a l'esquerra hi ha la maduritas i el forat de la Pera, que segueixen la mateixa tònica i són un pelets més llargues i molt maques, bé a mi em van agradar.
Enhorabona per l'activitat.

Llorenç ha dit...

je je je!!! ...i et falta dir que ha estat la retrobada amb les teves superfotos pastel!
ep! tal com diu Mingo, a l'esquerra hi ha algunes vies més, nosaltres vam fer la "Maduritas Calientes" i els primers llargs son molt guapos!

Veig que tornes a posar-te les piles rapit!

Raquel ha dit...

Buuaahhh, sí que vas fort!!
Així la vols repetir? M'apunto a la cordada!! (per mi els llargs fàcils... je, je).

Anònim ha dit...

jajajja ¿¿¿baron rampante????
Juaaaa... Tu si que ets el Baron Rojo escalatistic català! jajja

Quo ...animant i cantan-te Hip Hip Hurraaa!!! jajajja