diumenge, 22 de març del 2009

"Je ne se pas res d'alpinisme" 7a, 70m La Mussara

Dijous, la cosa pinta magre. Quedo amb l'Albert per anar a Montrebei el diumenge, però no quedo fermament. Ells ja hi serien. La cosa pronostica malament. Amb cinc eurillus arribaré al prat des de Reus?? Mmmmm, va a ser que no. Total que la cosa acaba sent que no.

La veritat es que quan ja tens al cap Montrebei, anara fer esportiva et destrempa bastant. Ja n'havia plantejat anar a fer una via en solitari fins que... riiiiing... riiiing (bé, el meu teléfon no fa ring ring sinó que sona "palomitas de maiz")... el Joanet! Mi maestro i mentor que feia dies que no sabia d'ell. Me proposa d'anar a fer frikie però negocio una tapieta de tibar-li una mica. Au, convençut, lligat i al sac.

Arribem aquest matí al sector. Per la orientació ens toca l'ombra encara. Escalfem en una vieta al sol i ens hi fotem. La via comença en un desplom des de la feixa. El primer pas és un llançament avere que pilles. La resta del llarg ananr fent però et posa a tono, 6b. Arribem al díedre de 15m de 7a, que com ja us podeu imaginar estava més concentrat que el detergent. Boníssim però molt dur, i cau el Rotpunkt, iuhuuu. Arribo a la R i obro la vàlvula de la olla exprés. Els dos llargs següents, molt curtets, s'empalmen en un de sol. És molt aeri i té un pas de bloc de llançament molt guapo que no encadenem, 6c. Haurem de tornar a buscar-li el Rotpunkt a la via.
Baixem rapelant i nem a gastar els últims cartutxos en les vies frikies del costat, però arribem a peu de via i encara busquem els cartutxos. Tot i que fem un 6a+ que a mi em fa gràcia pel nom, "infiernode cobardes", però no anava de ganxeos... jee jeee.
Una altra mostra de la qualitat, vericalitat i grandesa de les vies de la Mussara. Impressionant!

5 comentaris:

Afrorizos ha dit...

Moooooltes Felicitats Crack!! Un altre cop!! a continuar tibant-li així!!!

David

Afrorizos ha dit...

Per cert!! T'he fet una foto mentres feies friki, si vols que te la passi, envia'm el mail i te la passo!!! Au! a cuidar-se!!

David

PGB ha dit...

Infierno de cobardes strikes back! hehehe

El nom de la via de la mussara va a joc amb mi! Però hi posarem remei amb el mestre-i-mentor Mimo ;P

Anònim ha dit...

..guarda calers per al finde que ve que un ocellet m'ha dit que hi ha festa grossa en algun prat amb molt ambient... últimament..

jo no hi podré ser (coses de la família)... la p´`oxima, si de cas!

Unknown ha dit...

Ei bullaroles... un altre cop hi ha festa al prat??? Això ja comença a ser un costum ,no?? El finde passat ja n'hi va haver...

Visca el Festival climb!!