dimarts, 23 d’octubre del 2007

Aritjol, nou sector d'escalada a la Mussara

Bé, després d'un any que vam començar. En Jordi T. i jo, donem per concluit l'equipament del sector Aritjol. En total hi ha 35 vies de tots els graus, on predomina l'escalada en fissures i el grau mitjà. Hi ha un conjunt de 4-5 vies que encara estan per graduar, bé, això ja els hi deiexem a els maquinilles. La roca és un calcari exel·lent, típic de la Mussara. A l'hivern és sector de tarda i a l'estiu sector de matí. Si cliqueu aquí us podreu baixar l'accés (8') i les ressenyes.

Esperem que ho disfruteu!

8 comentaris:

Pietro ha dit...

Molt interessant. Gràcies per la feina i per la difussió!. Intueixo per les ressenyes que aquetes parets són les que et queden davant (a l'altre banda de la vall) quan estàs als sectors Roure, Primitiu, etc..., és així oi?

Anònim ha dit...

Felicitats, Kletterer. Això per demostrar que no és un sector esgotat, i que amb una mica d'imaginació es poden fer coses.
Per cert, no comentes res de la longitud de les vies...
Guay per la força de voluntat...

Der Kletterer ha dit...

Doncs si, són les vies que keden a l'atra banda del roure. Les vies van de 15 a 30m, la majoria són llarguetes i pilones. Els hi agradarn als amants de les fissures com jo. Bavareses d'escàndol. Totes les R amb anelles.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Moltes gràcies i felicitats per aquest nou sector, m'he pres la llibertat de crear un pdf amb el mapa d'acces i les topos, aquí teniu el link: http://www.latrencanous.com/escaladapdf/tarragona/serra_prades/aritjol.pdf
Vinga salut i a continuar equipant, que encara queden cosetes per La Mussara.
Salut

Pau ha dit...

Espero visitar aquest sector aquest mes de Febrer, amb tantes bones referències no es pot perdre.

JordiClimb ha dit...

Merci per aquest sector amb tanta personalitat. Ens ha permès refugiar-nos de la calor i ens ha fet patir de valent amb aquestes fissures desplomades. Això si, el grau me l'he deixat a casa fent bondat.

Aina ha dit...

Bona tarda,
Algú em podria passar renssenyes del sector? Els arxius PDF penjats al blog no es poden obrir...
Últimament hi hem anat a escalar força. M’agradaria poder posar-me en contacte amb els qui vàreu equipar el sector Aritjol per fer-vos varies consultes.
Gràcies!