dimarts, 15 d’abril de 2008

Mussara, un dia de nostàlgiaDesprés de tornar de Montrebei bastant cuitet ens n'anem diumenge amb els amics de Reus a fer una mica d'esportiva a Montral, per anar fent gana. Això ho enllestim ràpid, quatre vietes i au! Després decidim anar al refugi de la Mussara a dinar i inflar-nos a vinets. Poc a poc ens anem posant tendres i torrats. Avui estem així en family. Com ja he dit mil cops aquest és un dels meus llocs preferits.Hi ha alguncs que estan més tendres que d'altres... Fins que al final ens truca la Marta B. i ens diu: "que pujo i anem a escalar per la tarda". Li dic al Pep: "tio, que jo passo que estic cuit i molt torrat". Al final les dones sempre manen i au... a trepar amb la alegria corresponent. Al final anem al costat del refu, a la dona, la gesa, etc... Resultats:

- El Siscu (antic refugiero): fent solos per les vies que va equipar.
- El Pere i jo: pillant a les vies ultra sobades que ja no es poden fer.
- Els altres: anant aguantant el temporal.Amb les vins que duia i els carajillos em vaig emocionar i em va donar per fer la "primera" via que vaig escalar a la meva vida: "mama sense dents" IV+.Si, si, aquest soc jo. Dia 25 de Desembre de 2003, buaaaaaa, buaaaaaaaaa, buaaaaaaaaa!!
L'estil en la màxima expresió!La veritat és que no he millorat gaire però ja no tinc el cap gros aquell que tenia avans. Això si, soc igual de feo!

MISSATGE IMPORTANT:

"Si beus no escalis, corres el perill d'emocionarte"

5 comentaris:

marc ha dit...

els peus de gat eren mes cutres, pero la càmera feia fotos mes bones,....

Mingo ha dit...

Jo no m'atrevia a dir-ho, però el Marc te tota la raó

Gatsaule ha dit...

Si és que abusar del licor d'avellanes és dolent.....

PGB ha dit...

el Marc te tota la rao xD
percert, vaia pintes tiooo!!! rapadillo, pantalons militars... ara em diras que duies una Alpha industries!

Mimo ha dit...

kletterer tio neng!!!!
com molt bé vas dir un dia,
tots tenim un passat!!!