divendres, 5 de juny del 2009

"Maia" 7b a Collegats, d'un extrem a l'altre

El diumenge quedo amb l'Albert perque ja portava masses dies fent frikie i tenia ganes d'algo de tonyina in the vertikal. El cert es que estava molt fanàtic. A les 9 del matí arribo a Collegats i allí fm els plans. Com que el chabalet fa poc que escala... no trobem cap via de les que podem fer que ell no hagi fvet. Vaja!! Al final proposa d'anar a fer una nova via de l'Oriol Baró and cia, "Maia" que està a la banda de conglomerat.

No triem pitjor perqué no en sabem més! Durant l'aprox ens cau un pedrot rollo "humor amarillo" quan els hi llençaven les mandonguilles gegants. Em va recordar la bolera del Monblanc. Aribem a peu de via i la paret està al sol i fot una chufla de tres parells. La via comença amb un 7b que li adjudico amablement a l'Albert. Alló és un festival del líquen! Guarríssim i un xic exposadet perqué no duiem ninos massa grans. La veritat es que ens hi arrosseguem bastant. Però tampoc motivava massa. Encabat em toca a mi. Aquest llarg ja fa més bona pinta. Placa i díedre super tècnic de 7a, bastant net. Aquí m'he d'aplicar bastant i he de racionar bastant el material. Em va recordar força a algun pas de la "mision imposible" de la riba. Molt tècnic i amb roca força bona. Bastant antològic. Quan arriba l'Albert a la R ja tenim a sobre la tormenta. Però vaja, jo crec que ens va fer un gran favor. El que venia la veritat és que tampoc motivava massa. Però bé, mai se sap. De vegades t'en pots endur alguna srpresa. Doncs au cap a baix, que els destrepes aquells mullats també tenen la seva gràcia.
Doncs realment jo ara si la tornés a repetir (que no es donarà el cas), portaria joc de camlots fins al 4 (antic) i el 2 i el 3 repetits, joc de tascons i joc d'aliens, i moltes cintes!!
Au, cap a baix a fer frikie del qual jo m'abstinc perqué entre el madrugón i els apretons de la via ja m'han deixat tovet...