dimarts, 22 d’abril del 2008

"La Belle Epoque" al Pilar del Segre



Un dia estan a casa sento una veu inetrior que em diu: "pitona'm, clava'm, kleeetteeereeeer vineeee" Uaaaah, és la crida del Pilar!!



Doncs després de Nadal i amb els turrons al petate ens n'anem el Pelut, Josep i jo cap al Pilar del Segre. Bé, jo continuo amb la saga de vies d'artificial del mestre Armand que ja en duc unes quantes. Ens posem ven d'hora ja que aquí el dia encara era molt curt.



La disputa del dia és entre el Pelut i jo avere qui obre el primer llarg d'A3, però com que avui l'objectiu és un altre baixo de la llista. Jo faré el següent llarg d'A2+. El llarg és força metrallero però tot queda bastant a caldo, al cap de cinc hores el David acaba el llarg. Pendulaco i a jumar corda i en Josep desmontarà el llarg mentres jo em preparo i començo a obrir el següent. Pèndul d'escàndol!! Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!



El següent llarg és més curtet i fàcil, no s'ha de clavar gaire però tira molt enrere. L'espectacle està garantitazat. D'això en dic jo escalada acrobàtica. Algun pas vibrante i ja som d'alt in the night.




Això desploma i no és boma. Fixem cordes i au, cap a baix. Els ràpels en l'absoluta foscor al Pilar del Segre són de lo més autèntic que hi ha. Doncs no s'ha acabat tot. Els dos tirilles aquests van i es deixen tots dos al petate les claus del cotxe. Adivineu a qui lui toca pujar a buscar-les? malditos covardes!




L'endemà a jumar cordes i a vibrar en aquest solemne desplom. Les següents tirades ja són d'un artifo moderat i lliure d'aquest rollo Armand old school. El David obre el llarg d'A1 i jo el de V+ nonexpansion.



Estem força cuitets però arribem d'alt del Pilar després de bastantes hores de molt de curro.



Aquesta via és senzillament espectacular!

5 comentaris:

PGB ha dit...

Bibrazzione! Llavors veu tardar 2 dies a fer la Belle Epoque?

10 n'hi do amb el viote i les xorreres del pilar del segre...

flx ha dit...

Impresionant el vuit sota els peus!
Mes d'un colega m'ha recomanat de fer la, però la veritat es que et poses allà sota i acollona.
Molt guapa tonyinaire!!! ;-)

Gatsaule ha dit...

Molt bona via, sagal ! El di que et vegi et faré un parell de consultes tècniques sobre el tema....

Unknown ha dit...

pgb: aquesta via es fa en el dia
flx: levitazzionne!
gatsaule: el que faci falta

Mingo ha dit...

Felicitats Kletterer, quina dosis de paciència s'ha de tenir per fer això; collons 5 hores per fer un llarg, no puedor.
El reportatge gràfic molt guapo. Vinga Der, que continui la festa