dilluns, 7 d’abril del 2008

"Via del corb" Ezo der ofgüí que eh??

Continuant amb la campanya montrebeiana em trec de la màniga una de les vies recomenades pel mestre "ganxet", de les que jo denomino "vies de la 2a fase" o " de nivell d'atonyinada mitja". La Corbeau o Via del Corb. La setmana passada truco al Saumi i li dic d'anar a fer aquesta, i el primer que em diu: "tu faràs el 6b d'offwith". Bé, doncs ja el tenia adjudicat aquest llarg. De fet, aquesta via, l'havia triat jo...



El dissabte d'esprés d'esmorzar com uns senyors ens fotem ben d'hora a la paret. Com que no sabem com estan les reunions després dels retroreeabsurdsreequipaments, ens enduem 4 clauets per si les mosques. A peu de via ens trobem al piju i al paco que s'en van a fer una via de veritat, la Cor Salvatge. Doncs resultat d'aquestes últimes operacions, la priemra R no existeix.





Com que anem en cordada de tres i només liderarem en Saumi i jo, ens repartim la via en tirades de 4 més o menys. La idea es que la bèstia d'Almenar li tiri per les plaques i fissures inicials i jo als diedres, xemeneies i offwhits centrals de la via.



El 1er 6b es deixa fer bé, està molt pitonat. Com ha encadenat en Saumi, últimament només fa que endur-se rotpunkts!



La via és super vertical i la roca és molt bona, exeptuant algun tramet. La cosa va de fissuraques, díedres i xemeneies típiques de la zona. L'equipament és escàs, en algun llarg inexistent.



A mesura que vas pujant ja es comencen a intuir les xemeneies i díedres. Ja em començo a trobar a la meva salsa. Iuhuuuuuuu!!




En Saumi fa la primera xemeneia 'la fàcil' i quan arribem a la reunió hi ha un canvi de torn avans d'hora. Crec que no li ha molat massa el tema d'arrossegar l'esquena... Total que em cedeix l'honor de continuar la via fins passat l'offwith. I vengah!!



La veritat és que jo estic disfrutant com un enano. Aquestes xemeneies lógobres, plenes de guano, i sense poder protegir són realment autèntiques, tope clàssiques. Una gozada!!



Doncs ara ha arribat l'hora del judici final. El temut offwith expo de 6b al que m'he d'afrontar. Començo amb molta alegria superant els desplomet cantellut fins que faig el primer pas posant mig cos a dins de la fissura.

Merda!! No m'he enrecordat del que m'havien dit al pàrquing: "t'has de posar d'esquena a Àger que és més fàcil". Soc un ruc, m'he posat mirant a Àger, que en principi és el més llògic. Buaaaaah, això és dur que t'hi cagues, agònic és poc. Crec que em aig tirar 20 minuts per fer 3 metres patint com un condemnat. Al cap de mitja hora, més o menys, surto de l'offwith.



Agafo aire, xerro amb el Paco que estan a la via del costat i acabo el llarg. Us puc dir, sincerament, que he gastat més enrgia en aquests deu metres que en tota la via. Doncs montu R i pugen els meus compis que han flipat mandonguilles també. Ara ja gairebé hem acabat. Aprofitem per fer algunes fotos al Paco i el Piju que estan a la "Cor salvatge" en el pas clau de la via, 7b.




A ells s'els pot felicitar perqué ells si que han fet una via de veritat i al Rot Punkt. Enhorabona!




El Manel li tira l'últim llarg també força curiós. Com diria l'oscar "ronyós a matar". I au, ja som d'alt al cap de 9 horetes d'escalada intensa. Una via impresionant del mestre "bunny", tot un jefe! I parlant del rei de roma...


Crec que l'Oscar té algunes paraules que dir-vos:

I l'endemà com que no en vaig tenir prou... Fot-li que és de Reus!

12 comentaris:

Raquel ha dit...

Però guenooooo!!

Carlos, guardat alguna mitja tonyina per fer amb mi, que si no hauràs de repetir!! Je, je!!

I jo lesionada... sort que llegir les teves aventures és viure-les!!

PGB ha dit...

Vayo peazo de cacho de chicha mas chachi del chocho! Tio... jo flipo, a Montrebei hi aniria amb un cangueli màxim i tu a sobre, fas els offwidth's de la manera xunga... la mare quet va parir!

Percert, molt bous el Paco i el Piju!

I ja que hi som, compra't una càmera que les teves fotos sempre surten xungues! ;D

Piju ha dit...

felicitats per la via, serà mitja tonyina, però de la bona!
Ja, ja, ens vas fer un bon repertori de sons guturals sortint de l’off width... es una experiència nomès comparable al dia que sortim del cony de la mare!
Records al Manel!

flx ha dit...

Ale bou!! quina tanda montrebeiana que portes, no pares de posar les dents llargues, però cada cop li fots a víes mes xungues, aquestes ja no es poden apuntar ni a la llista de "per quan sigui gran" ;-)

salu2
flx

Mingo ha dit...

Collons que això que heu fet és mitja tonyina, no fotis. DEu de ser com diuen aqui de la bona, de la que mai he tastat. Felicitats pel viote.
Raquel que t'ha passat? m'extranyava de no trobar cap post en el teu blog, després de fer una via tan motivant com la Tope. Cuida't, espero que et sigui curt el temps de recuperació.

saumi ha dit...

Que passa bou ja t'has recuperat, per cert hauriem d'establir un concens amb si d'esquena o de cara a Ager jo tb ho vaig fer de cara i em pensava que era més fàcil. Que diuen els entesos? de cara o d'esquena?.
Per la setmana que ve ja en tinc una apunt, sino per allà al Doll aviat semblara un forn solar.

Gatsaule ha dit...

Tens tota la raó, figura ! Vaja merda de vieta que vau fer comparada amb la del Piju, ha, ha, si sembla una grimpadeta !!!

Si no fos perquè et conec......

Que passa, que estàs preparant una guia de Mont-rebei segons els fills de la llet d'avellana ?

Enhorabona Kefe, que ja estàs tres graons per damunt !

Unknown ha dit...

raquel: tu tranki q a Montrebei n'hi keden moltes!

pgb: vaya un temazo aket, i camera bufff nomes tinc tres friends...

piju: s'em va passar pel cap de dir-li al paco q em tirés un cabo xo la ètica... kagun la ètica!

flx: se li ha de fotre tonyina a l'assuntuuu, no s'ha d'esperar a ser gran

mingo: no vulguis saber com són les de "tonyina massima"

saumi: millor, millor...

gatsaule: estic editant un llibre q es dira "els 100 millors rostollakos de catalunya", jee jeee


Merci bous!! A fotr-li canya a l'assunto!!

Llorenç ha dit...

Que cabrón!!! ests un crak!

ja pots comensar a fer l'edició de la guia de Montrebei i el diccionari de l'escalador, amb tant vocabulari nou!
felicitats!

albert.ganxets ha dit...

enhorabona carlitos.

Fa anys el Josep Paül em va confessar que fent l'offwidth del Corbeau podies anar arreu.
Encara avui hi viuen "dragons" i provoca respecte.

Ja estàs pillat, t'has convertit en un "montrebeiadicte"

lux ha dit...

Carlos!! Bouuu!!

Kina passada!! Ostia tu la mitja tonyina!!

Això per mi es un altre galaxia!!!

Com diu el flx per quan sigui gran ;-) i m’agradin les avellanes,

jo em quedo definitivament a la teva seleccio de love climbing ;-)))

Avant!!!

Unknown ha dit...

Albert: la veritat és que si que ho estic una mica... tant q el finde q ve hi torno... però també et dic que és una mica culpa teva que m'has motivat bastant. Merci bou!! Aquí un aprenent de ganxet...

lux: quan vulguis nar a fer loveclimbing només cal que m'ho diguis, en això jo estic doctorat!

p.d.: mai és tard x menjar avellanes! jo no duc mai barretes ni merdes d'akestes, tansosl un saket d'avellanes del baix camp q tenen molt de power! És el secret del kletterer...