dijous, 29 de novembre del 2007

Vivint la vida Am Limit

Quin ambientasso que hi havia aquest cap de setmana a Vilanova de Meià, que per mi és "kletterlandia i el país de nunca jamàs"... Doncs divendres vam pujar a fer pinya a l'hermita i ens trobem tota la colla, com sempre. Fem un remember de la retrofarra ja que el Pelut havia guardat les "dj kletter sessions in Rave del Cargol". Paella al canto i a decidir l'endemà que fem. Vàries propostes: nar a fer una via d'artifo (feia mandra), nar a lligar amb les artificieres del curset (desestimat pq ens fotrien fora) i nar a tatxar la "Trilogia". Bingo!! Doncs el Subiranak i jo ens n'anem a trepar plegats. Això ens consolidaria com a cordada!


Doncs comencem pel "Señor de los bordillos" 6c+ (6b oblig). Super viote! Com vam disfrutar entre canto i regleta, desplom i placa. Al costat i havia en Marcel, Edu i Lloretang fent la Mussical Exprés (van desparèixer sospitosament entre la boira, aish que no n'hi havia dissabte!).






La roca és exel·lent els passos van sortint a l'un i l'altre. Flipem amb el bon temps. I amb musiqueta de fons: "pica i repica, pica i falca, algun saque, vam endevinar algun plor". Però nosaltres mantxant-li. Que voleu saber de la via? Doncs si el 6b és obligat, el Vo, el 6a, i tot és obligat menys el 6c+. La via va tenint l'ambient necessari per vibrar. Cantos? Els que no heu somiat mai!

Com és disfruten aquests desploms, és increible la de canto que hi ha. Sembla "bustialàndia".

Doncs després birra al cirerar i a trobar-te amb la penya. Allí vaig conèixer al Miquel i la Raquel. Birres i més birres i després a treure el cap a les Jornades d'Artifo. Al final es van fer a la font i nosaltres teniem el C.B. a l'hermita. Bé ja ens explicarà la Raquel que es va coure allí a baix.

L'endemà a la del costat. Que teòricament obligava menys i seria més de passeig. "La chica del martini", que amb el 1er llarg flipem bastant. Però bé, anavem de relax i ens ho vam pendre amb calma. De fet teniem una cordada tivissenca al davant.

Doncs aquí em teniu fotent-li tots els meus mistos al 7b+, que com us podeu imaginar vaig resoldre amb un elegantíssim pas d'A0. Tot i que li vaig probar el Rotpunkt!

Aquí teniu al "subipower" vibrant entre xapa i xapa en un llarg de 6a que tranki també.

I sinó, mireu com esbufegava. Ell va ser el que va escampar la boira... Doncs si, en definitiva un cap de setmana de puta mare. He sentit veus que s'està extenent "la massima vibrazzionne", això es bo. Com que en subi i jo vam tenir temps de sobres, us ensenyo el nostre video... Porqué nosotros también kerrreeemosss vivirrrrrr la vidaa al límiteee!!

7 comentaris:

Marta Doncel ha dit...

Esteu fets unes màquines!
I diumenge vau tornar a sortir de dia de la via... no m'ho puc creure!!
Després de tot això, espero que encara et quedin ganes de fer alguna aresta Brucs...

Ja comencen a sortir les rèpliques de "Am limit", així m'agrada!

Vinga, fins aviat!

Raquel ha dit...

Je, je!! Com he rigut llegint el teu post...arriba la vibració al lector i tot!!

Doncs dissabte al vespre al final vam anar a sopar al bar (la rasca... je, je) i cap a dormir a les furgos!! Ja veig que per tenir festeta hauríem d'haver pujat a l'ermita!!

Ah! I jo que estava convençuda que la boira l'havia escampat la meva vibració en provar el primer clau de la via... je, je!! Entre les bufades d'uns i les vibracions dels altres, la boira va quedar ben abaix, eh!!

I... Mássima Vibrazzionne, sí senyor!! Je, je!!

Lola Steiner ha dit...

Jo vull anar!!!!!

PGB ha dit...

Hey, para de vibrar home!!!! xD
A veure si fem les piades del pont, llastima que no ens veiessim dissabte nit. Vem liarla una mica sortint al ultim llarg del Mascarat i sens va fer tard. A veure si ens veiem aviat bouuuu!!!!

estoy vibrando neeeng!

Anònim ha dit...

Ieps kletterer... ja us he vist a tu i al 'pelut' al vertex d'aquest mes... Una foto petita però concentrada, jeje.
Bueno, vale, d'acuerdo... continueu fotent-li, bous!

Unknown ha dit...

A si?? No ho sabia pas, i això?? No m'ha arribat el vertex encara...
Aish quina emoció...!

Anònim ha dit...

A les estades de la feec per a joves.... joves? osti... que bé que em sento... je je