dilluns, 25 de febrer del 2008

No tansols d'escalar viu l'home... au va!



Doncs si nanos, hi ha més vida fora del Campus. Aquest divendres a part d'altres coses és el cumple de la Noe, felicitats campiona!! Justament ha coincidit amb la inauguració del seu nou pub a Reus: el "Tempus Fugit" . Un pub molt guapo, al que de ben segur ens hi trobaran sovint enganxats a la barra. No cal que us digui que hi aneu... la veritat és que està molt ben parit!



Aquí teniu als amos i senyors de la barra, que en això tenen gran experiència. No cal que us esmenti qui són aquests dos "pàjarus".



L'endemà amb una ressaca totalment inmerescuda ens n'anem amb la Paloma a la Mussara. Si si, amb la Paloma. El retorn! Fem la Covallonga envoltats de gent i "kamikaces". Mi Paloma ha tornat a lo grande i després nem a fer una mica d'esportiva pel voltant. I com no, per fer passar la ressaca que millor que inflar-se a vinets al refugi?



L'endemà "sense ressaca" i en busca del sol. La Marta i jo ens n'anem a Terradets, la veritat és que fa solet en contra del que deia la previsió del temps. Fem la CADE però decidim que ja en tenim prou i sortim per la falsa feixa. Au, així no cal patir pels núvols i estressar-se massa. Crec que hauré de tatxar aquesta via de la meva sel·lecció de vies 'love climbing'.
Un cap de setmana tranquilet de cervesetes i d'escalades al solet. Que més es pot demanar?

7 comentaris:

saumi ha dit...

Bones bestial! A veure si t'haurem de fotre la bronca al final, VOLS DEIXAR LA CADE TRANKILA! :-). Pensa que et tinc controlat i he contabilitzat almenys tres repeticions a aquesta via en els ultims 6 mesos. Bueno senyor ara en seriuuuu aquesta setmana diu que a saco no?.Fins ara

Raquel ha dit...

Je, je... jo fa dos caps de setmana vaig quedar per sopar i sortir de festa el dissabte... així que dissabte vaig escalar, però diumenge vaig prometre no quedar amb ningú (que si no desapareixo a mitja nit a fer-me la motxilla). Total, que diumenge em vaig llevar a les 15h de la tarda... i quan vaig veure el solet que feia em vaig dir: això de sortir de festa és una perdua de temps!! Je, je... guanyes la nit però perds el dia... i a mi m'agrada el dia... je, je... així la propera vegada empalmaré... sortiré de festa i escalaré l'endemà, que cal viure-ho tot!! (però esportiva o una via facileta sense compromís, que el que tinc clar és que vull viure!!).

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Bieeen Paco, no sabia del teu blog.Jo ara començo...i et faré propaganda en el món corredor. Endavant!!!

Anònim ha dit...

Vinga!! si el "tempus no fugit", i el temps en deixa una mica de temps...
Quan baixem per aquestes zones... us passem a veure!.. i a beure!!

Quo_aquo

Oriol Figuerola ha dit...

Eep krak!! Per guapo el teu blog, les fotos que fots tu si que son "pros". Res, ens anem llegint pels blogs i a veure si ens veiem a la próxima calçotada i fotem una altra ronda de Musculman, jejeje.

Salutacions!!