dilluns, 31 de març del 2008

"Miramunda" a Montrebei

Aquest cap de setmana toca "comité"... Necessitavem un lloc per reunir-nos i jo, com smpre, vaig proposar Montrebei. L'objectiu no és ensí l'escalada o sigui que busquem vies faciletes i de relax per omplir el cap de setmana. Vaig proposar als meus compis d'anar a fer la "Miramunda", una via bastant nova del Paca que va pel tram més rostollero de la paret. Tot i que això no vol dir que la via ho sigui.



L'inici es fàcil de trobar. L'accés és el mateix que el per la Paül-Lalueza, un 30 metres a l'esquerra. Spit visible des de peu de via.



Els dos primers llargs són els més dificilets, però no gaire. No calen estreps, però si aneu justets de grau un tasconet i un pedal us aniran bé per fer el primer pas d'A1. No calen a la resta de la via.



La via va buscant els trams més nets de la paret fins arribar a un jardinet per enllaçar un sistema de xemeneies que et condueixen fins al cim.



La roca és exel·lent en tots els llargs, està equipada per a disfrutar i no passar por. Les R's estan equipades amb un o dos burins i 1 spit o arbres.




Aquí el Pep i jo fem un descanset a l'àrea de pícnic que hi ha a la R6. Així esperem als nostres compis que van algo més lents.



Els tres últims llargs són de xemeneia tope romàntica al més pur estil clàssic. Hi ha algun tram molt matojero (dur 'gafas de buceo') però es fa força bé.



La penúltima reunió i pot de piades no tene gens de desperdici. Molt autèntica però no penjaré cap foto. Val la pena anar-hi per veure-ho. Paca, ets el puto amo! Vaig riure molt quan hi vaig arribar.



Aquí teniu al Marcel en 3a posició tot arribat de Rjukan i amb els gats recent recauxutats.



Encabat ens n'anem a inflar-nos a birres i sopar. L'endemà amb la ressaka ens llevem tard i anem a fer una via a Cap del Ras així pim pam. L'esperò Badalona, una via de caire esportiu, amb roca força bona i molt equipada. Els primers llargs són guapos però la resta de la via perd interès, bé, com la majoria de vies de cap del ras.



Bé, l'objectiu del cap de setmana ja s'ha acomplert...

5 comentaris:

Mingo ha dit...

Hola Der, jo dubtava de posar a la llista aquesta via, però despres de llegir-te els dubtes ja s'ha aclarit; a més pel grau ja m'està bé.
Gràcies pel post, fins la propera

saumi ha dit...

Que passa bou a veure si t'hauran de fer pagar lloguer al prat, ja comences a ser un resident

Gatsaule ha dit...

Xaval, t'estàs convertint en l'amo de Mont-rebei, encara et queda alguna via per fer ?

I què és això de menysprear el Cap del Ras ? A veure si t'hauré de retirar la paraula.....

Llorenç ha dit...

escolta jefe! que mos estas sobant les vies de Montrebei!!!
Ara ho tinc clar, el dia que tingui que fer-ne alguna et buscaré!
T'has plantejat quedar-te a viure al refugi Carlets?!?!?

Unknown ha dit...

mingo: doncs és molt facileta, val la pena fer-la, una via xula del mestre paca.

saumi: s'ha de marcar el territori, el proper dia faré una pixadeta al costat de la foguera...

gatsaule: em keda tota una vida i no en tindré prou, cap del ras... pfff...

llorenç: xo si no hi vaig tant... jee jee jeee