dimecres, 24 de desembre del 2008

Deutsch Weihnacht Abendessen bis Mescalina

Tot comença quan els meus compis del cole proposen de fer el sopar de classe. Jo com a delegat m'he de preocupar d'anar a buscar un restaurant. Ja ves, que jo no hi vaig mai a sopar fora. Al final aquest divendres passat soparet del cole...



Die Deustch Unterricht Schüler...



Die Kollegen



La Cornudellenca i la Palauanglesolina... Sehr schöne Frauen!
(*les he de tenir contentes que sinó no em passen els apunts quan vinc de trepar i arribo tard a classe... jeee jeee...)
Doncs la cosa se m'en va de les mans i el destí ja està escrit. Arrivo a casa a les cinc del matí bastant tou. Riiiiing riiiing riiing!! Merda ja ha sonat el despertador??? Por dios!!
Estic fet calderilla!! Pobret Marc, no sap la que li espera.... aguantar-me a mi 400m resacós... uiiii....Sort que anem a fer una via amb xapes i compromís zero. Quin descans...

Arribem a Terradets i vengah! Tot i lo cuit que estic encara m'aguanto. La via és molt bona, però entre apreton i apreton em venen unes arcades... buffff... quin patir.
De moment van caient els "rotpunkts" fins que les aracades i el cansament són més grans cada cop.
El 7a ja ens deix cuits als dos i a mi en especial. Arribem a la feixa i em sap greu pel Marc que està tot motivat però el menda lerenda com faci un llarg més a l'igual els hi faig una compota allí mateix. Au doncs, cap a casa que el llit ja està ben aguanyat! Llàstima de no acabar la via perque és un autèntic festival de regletes.
No se si voldrà anar a trepar mai més amb mi... ho sento Marc... són les conseqüencies de buscar el "rotpunkt" in the night!

6 comentaris:

Jordi ha dit...

a mi si que em venen arcades de lo que es mou el teu video! a veure aquest pols...
bona via! per algo en Marc repetia!

saumi ha dit...

Bou hauras de fer el segon pegue a les "dues" vies. Quien mucho abarca poco aprieta, jeje

Raquel ha dit...

Deu ser molt bon amic en Marc, no? Jijiji!!
Eps, el que més m'ha agradat ha estat veuret amb camisa... jijiji!!
Bones festes!!

Anònim ha dit...

avere peaço de mandril, qui es bo per sortir tambe ho ha de ser l'endemà per complir amb les seues obligacions siguin quines siguin. Jopeta Carlos que m'has demostrat que ets un tirilles, aixo per mi i qualsevol valiente mantequilla pa mi culo. Jja ja ajajja ajjaj a.
A que tinc una ressaca.
mus veiem un dia d'estos. iorets.

Anònim ha dit...

Iepa!! molt bé artista, a por todas, que ara feia temps que no escrivies al blog. a vore si kdem un dia i fem algo, les tonyinades te les deixo per fer en solitari o amb maquinilles!!

Anònim ha dit...

jajajaj... "Vaya" guirigall desprès d’un sopar de cole, no?...
Booops!!!
Ara jo ho tinc clar: ...Decididament, a tu, anar a cole no et prova.... Juaaaaaa

Vinga... una abraçada bow

QUO ...llegint un article sobre la cultura de l'esforç...