diumenge, 13 de gener del 2008

"Necronomicon", amb la meva escaladora preferida!

El "glamour" existeix a l'escalada? I tant que existeix! I es diu Marta, sino mireu...



Doncs avui ens hem anat al solet a disfrutar d'aquesta curta però bonica via a la Roca dels Arcs. Com que la Marta no havia escalat mai a Vilanova de Meià, havia pensat dur-la a la Camel. però hem canviat de parer, estava massa saturada de gent... Ejem!

Crec que la Marta ja ha catat el Vè grau vilanoví, després del llarg de 6a ja tansols li faltava la pipa i una samarreta de ralles per semblar el Popeye. De fet avui la missió era passar-s'ho bé, no sigui cas que no li agradés i no hi tornessim. Snif, snif, que faria jo sense la meva Vialnova...



Que bonic és sortir per d'alt i veure aqueta estampeta... Bé aquí no es veu bé però us ho creieu i punto!

8 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Encara es pot fer la Necro ? Pensava que estava tan sobada que havia pujat dos graus !

Unknown ha dit...

Hi ha tanta ganada que per molt que es sobi...

Anònim ha dit...

Tu si que saps kletterer, gaudint tant dels viotes d'A3 com de la Necronomicon!

Et faran un monument com a màxim repetidor d'aquesta via!

Unknown ha dit...

Ei que "només" l'he fet 3 cops. No t'explicaré quants cops la Camel perqué no t'espantis... Jo ja he fet el cupo. Es que això del "love" i "faimly" climb és tot un art. Si vols un dia ens n'anem a fer family climb de nivell extrem a l'aeri... Apa bou!

Llorenç ha dit...

je je je!! el grau Viloví!!!! jo encara no l'entenc! tibar i tibar! patir i amb aquelles busties!!ooohh!!!!

Cert que junt amb la Camel es una de les vies més assequibles de Vilanova, i tot i aixó es exigent!però per mi com a fàcil es la Tarrega, aixó si, sols hi han 2 claus en tota la via, i totes les reunions en arbres!!!

Molt bo el procés d'iniciació en via llarga que està fent!

Fins aviat!

Unknown ha dit...

Kutres: Doncs si, la Tàrrega es una molt bona via d'iniciacació a l'autoprotecció. Jo la vaig trobar molt xula i mira que jo soc super crític, deseguida deixo anar l'etiqueta de "Rostollako!".
No, la marta no s'inicia a la via llarga, pobreta. Lo que passa esque surt poquet i cada cop es com si comencés. Però ella es de les persones que em van començar a motivar a trepar.

Xavier Sanchez ha dit...

Hola,
Nosaltres vam començar darrera vostre i vam flipar una mica amb la primera reunió que vau fer(sabines).
Al final vam baixar i ens van dir que la Necro no anava per allà sinó a una reunió més a l'esquerra ben equipada!!.
Quina via vau fer?? ja que vam veure que després us anaveu molt a l'esquerra, més que res perquè quan tornem no ens tornem a equivocar.

Unknown ha dit...

Nosedeg: La r de la necro si q esta una mika a l'esquerra x on anavem nosaltres. Però crec q la via original segeuix el diedre. La sabina akella erea una R' tb. Estava de puta mare. Van a parar al mateix lloc. Els de l'esquerra no debiem ser naltros, debien ser els de la camel. Naltros vam fer la Necronomicon bé exeptuant akest llarg (q diria q es l'original). Apa, salut!